RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă: Doresc să nu existe convulsii politice în 2024. Perspectiva economică a României va permite depășirea Poloniei ca PIB în 2025

Fostul premier Nicolae Ciucă a atras atenția în cadrul unei intervenții pentru TVR2 că este nevoie în continuare de stabilitate politică, în contextul anului electoral 2024, arătând că perspectivele economice ale statului vor permite depășirea Poloniei ca PIB în 2025. 

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

„Am constituit o coaliție de guvernare pentru a asigura stabilitate, nu convulsii. Ne apropiem foarte mult de 2024. (…) îmi doresc foarte mult să nu existe niciun fel de convulsii, să existe o competiție politică, fiecare partid să își pună propriile valori, obiective și direcțiile prin care ajunge să își pună în aplicare acele obiective. (…) Cred ca la nivelul clasei politice trebuie să se abordeze campaniile electorale într-o manieră cat se poate de așezată politic, pentru că nu cred că ca avem timp de convulsii, nu ne putem permite convulsii. Cred că nici cetățenii nu mai așteaptă convulsii”, a susținut fostul premier în cadrul unei intervenții la TVR2.

  

Totodată, Nicolae Ciucă a subliniat că este nevoie în continuare de stabilitate politică. „În momentul de față avem un singur obiectiv: să guvernăm bine și să intrăm în 2024 într-o politica stabilă, nu plină de convulsii.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Deputat USR PLUS: „Cioloş a spus că va renunţa la Parlamentul European dacă va câştiga alegerile interne”

Redacția

Digi24: „Au fost puși să-și sape singuri groapa”. Un soldat rus povestește cum au fost executați doi mercenari Wagner pentru că „erau speriați”

Redacția

Mirel Palada, condamnat să presteze muncă la cimitir

Redacția
Încarcă...