RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă cere punerea unor condiții lui Nicușor Dan pentru a continua susținerea lui până la finalul mandatului

Premierul României cere ca PNL București să vină cu un plan în 10 puncte care să-i fie dat lui Nicușor Dan și, în funcție de îndeplinirea acestora, va fi în continuare sprijinit de Consiliul General.

Nicolae Ciucă, premierul României FOTO gov.ro

Nicolae Ciucă, premierul României FOTO gov.ro

Câteva cuvinte și despre București. Bucureștiul este un oraș blocat în momentul de față, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme și cu o foarte complicată constelație de conflicte politice. Va trebui să formulăm un răspuns mai clar în ceea ce privește administrația Capitalei. Vă mărturisesc că, cel puțin până acum, nu înțeleg întru totul poziția PNL în București. Suntem la putere sau în opoziție? La sectoare, în funcție de personalitatea primarilor, lucrurile sunt și ele diferite și confuze”, a declarat Nicolae Ciucă, la alegerile organizate la filiala Sector 3.

  

„Toată lumea este de acord că trebuie să câștigăm Bucureștiul la alegerile următoare. Eu aș vrea însă să așez în fața dumneavoastră o altă întrebare la care vă îndemn să reflectați.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Jocuri de putere în Coaliție. Ce lideri ai PSD și PNL prind un loc fruntaș pe lista pentru europarlamentare SURSE

Redacția

Preţul primului vehicul electric al Xiaomi va fi de aproape 70.000 de dolari / Compania chineză va lansa joi mașina SU7 și vizează segmentul premium, la concurență cu Tesla

Redacția

Vladimir Kalinov, VP Raiffeisen Bank, despre amenda luată de bancă: Am luat cele 14.000 de acte adiționale și am văzut că sunt 3 categorii de clienți: pentru unii modificarea contractului nu ar fi avut efecte, alții ar fi trebuit să dea băncii sume în plus, iar alții ar fi trebuit să plătească mai puțin

Redacția
Încarcă...