NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cîţu: Nu vor fi tăiate salariile angajaţilor din sectorul public; vor fi menţinute la nivelul celor din 2020

Premierul Florin Cîţu a anunţat, luni, că nu vor fi tăiate salariile angajaţilor din sectorul public în anul viitor, acestea urmând să fie menţinute la nivelul celor din decembrie 2020 până va fi definitivată o analiză asupra legii salarizării.

‘În ceea ce priveşte angajaţii din mediul bugetar, am spus-o, o repet şi o voi spune tot timpul: nu sunt adeptul tăierii salariilor, nu vot fi tăiate salariile. În acest moment analizăm dacă legea în vigoare este eficientă, privind salariile din domeniul public, că au apărut tot felul de anomalii şi excepţii în momentul în care această lege a fost aprobată. Vom face o analiză amplă, vom veni cu rezultatul şi, până atunci, veniturile angajaţilor din sectorul public, atât local, cât şi central, se menţin la nivelul veniturilor din decembrie 2020, până la momentul în care vom avea o analiză asupra aspectelor şi implicaţiilor legii salarizării, a acelor excepţii care au apărut’, a afirmat Cîţu, după şedinţa de Guvern.

radioiasi.ro

Advertisements

Related posts

Zeciștii pășcăneni, premiați în ședința de Consiliu Local de la sfârșitul lunii

Ema Roman

Exclusiv! Remar a scos în probe garnitura de vagoane pentru Republica Moldova (VIDEO)

Marius Parteni

Săptămâna viitoare ședință extraordinară de Consiliu Local! Execuția bugetară pe primele trei luni ale anului 2013, bugetele regiilor și numirea directorului CSM Pașcani principalele proiecte de pe ordinea de zi!

Răzvan Grecu
Încarcă...