NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cireșele au băgat oamenii în spital

Două persoane  au ajuns luni 25 iunie la Spitalul Municipal  ca urmare a leziunilor suferite în urma căderilor de la înălțime. Cei ce poftesc la cireșe proaspăt culese din copac plătesc un preț mare pentru acestea.

Advertisements

Vremea cireșelor a băgat în spital mai mulți pacienți, care, cățarați în pomi pentru a culege fructele, au căzut și au necesitat îngrijiri medicale. În cursul zilei de ieri au ajuns doi astfel de pacienți. Este vorba despre un bătrân de 71 de ani din Todrești care a căzut de la o înălțime de 4 metri. Acesta a suferit un traumatism cranio-facial și unul cranio-cerebral. Un alt bărbat de 66 de ani în urma căzăturii din cireș a suferit un traumatism cranio-cerebral și pneumotorax. A fost transportat la Iași la Spitalul Sf.Spiridon.

 O altă femeie în vârstă de 30 de ani din Boureni a ajuns la Spitalul Municipal în cursul zilei de ieri cu multiple traumatisme după ce a căzut din căruță. Doi copii, în vârstă de 7 și respectiv 4 ani au fost adusși cu ambulanța luni 25 iunie după ce au căzut de la propria înălțime și au suferit numeroase fracturi.

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Bărbații ruși între 18 și 65 de ani nu mai au voie să iasă din țară. S-a interzis companiilor aeriene să le vândă bilete

Redacția

Bătrân salvat de pompieri după ce a rămas blocat în casă

Oana Cordoneanu

Vremea de miercuri şi joi. ŞOFERI, ATENŢIE! APARE FENOMENUL METEO care creează PROBLEME foarte mari în trafic

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site