RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: Miercuri legea va pleca din Camera Deputaților cu pragul de 9.000 de lei pentru abuzul în serviciu, propus de Ministerul Justiției

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că legea va pleca la promulgare din Camera Deputaților cu pragul de 9.000 de lei pentru abuzul în serviciu, propus de Ministerul Justiției.

„Miercuri această lege va pleca din Camera Deputaților cu 9.000 de lei, pragul propus de Ministerul Justiției”, a afirmat liderul PSD.

„Eu am așteptat o propunere tehnică a specialiștilor. Ea a venit de la Ministerul Justiției și eu și primul ministru ne-am asumat-o”, a mai spus Ciolacu.

Liderul PSD a susținut că nu a știut despre propunerea ca pragul să fie de 250.000 de lei, așa cum s-a votat la Senat:

  

„Eu am fost anunțat de o singură cifră, 9.000 de lei, am luat act din declarația Ministerului Justiției.”

Marcel Ciolacu a explicat că trebuie stabilit un plan pentru că există o decizie a Curții Constituționale în acest sens, „dacă vrem să fie legea constituțională, să fie promulgată și să ne îndeplinim jalonul din PNRR”.

Citește și SURSE Culisele unei decizii care a scandalizat România: Cătălin Predoiu (PNL) a propus pragul de 250 de mii de lei la abuzul în serviciu

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Schengen. Bode: Orice compromis în interesul României îl vom accepta / Cum e văzută decuplarea de Bulgaria

Redacția

Ciprian Ciucu: Ministerul Dezvoltării a făcut din PNRR aceeași birocrație inutilă, cu tone și milioane de documente, fără să ne ceară nimeni de la Bruxelles / O să facem absorbție și o să ne redresăm și vom fi rezilienți la Sfântul Așteaptă!

Redacția

Criză diplomatică majoră între Israel și Polonia după ce Varşovia a adoptat o lege care restricţionează restituirea proprietăţilor. ”Polonia s-a transformat într-o ţară antidemocratică, iliberală”

Redacția
Încarcă...