RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, după lozincile ofensatoare scandate la reuniunea Tineretului Naţional Liberal: O fi vreun amendament la România Educată?

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, luni, la omânia TV, atitudinea unora dintre liberalii participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema ”Next Level Leadership” care au scandat în repetate rânduri ”m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor.

Nicolae Ciuca si Marcel CiolacuFoto: AGERPRES

”Poate o fi un amendament la România Educată. E jignitor şi arată o imaturitate… cred că aşa, au o problemă internă… când nu ai capacitarea de dezvolta ceva, atunci înjuri”, a afirmat Ciolacu, potrivit News.ro.

  

”O fi vreun amendament la aia, la legile.. la România Educată? Să încerce să-l pună pe hârtie! E ruşinos ce s-a întâmplat şi preşedinta TNL-ului eu am văzut că şi-a cerut scuze şi o felicit pentru că, să ştiţi că să recunoşti o greşeală şi pentru politicieni, dar mai ales pentru cei tineri este un lucru… Vă daţi seama că îmi lasă un gust mai mult decât amar tot ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la România Tv.

El a subliniat că ”data viitoare” îi va invita pe tinerii liberai la Tineretul Social Democrat, să vadă cum se poartă discuţiile şi se desfăşoară atelierele tinerilor politicieni din PSD.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Werder Bremen a promovat în Bundesliga / Hamburg, baraj cu Hertha Berlin

Redacția

Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, în centrul unui nou scandal. Congresmenii republicani vor să-i ancheteze afacerile cu artă: „Cine ar plăti bani grei pentru munca lui aparent inutilă? Cu siguranţă nu este un Picasso”

Redacția

Primul semn de frică arătat de Armata Rusiei în fața ucrainenilor. Gestul făcut în timpul atacului asupra Sevastopolului

Redacția
Încarcă...