RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, despre cartea lui Ciucă „un ostaș în slujba țării”: Sigur nu o voi citi / Replica lui Ciucă: E o carte ușor de citit

Cei doi lideri ai alianței PSD și PNL, Marcel Ciolacu, respectiv Nicolae Ciucă au fost prezenți duminică seara la două posturi de televiziune. Premierul Ciolacu a fost chestionat la PrimaTv despre campania electorală a liderului PNL Nicolae Ciucă, în contextul în care acesta apare în toată țara pe afișele candidaților de la alegerile locale, speculându-se că se pregătește de fapt să candideze la prezidențiale. Ciolacu a continuat să spună că o decizie privind candidatura la prezidențiale se va lua după data de 9 iunie, când PSD se va reașeza la masă cu liberalii pentru a decide dacă alianța actuală va continua și pentru alegerile parlamentare și cele prezidențiale.

„Vom vedea dacă vom rămâne cu liste comune de candidați și la viitoarele alegeri, desigur în funcție și de rezultatele pe care le vom avea după 9 iunie”, a spus Marcel Ciolacu, punctând că nu există încă o decizie privind candidatura la prezidențiale.

Pentru că în demersul campaniei sale, liderul PNL a scos și o carte -„Un ostaș în slujba țării” – Ciolacu a fost chestionat dacă va citi această carte.

  

„Eu sigur nu o voi citi”, a răspuns imediat Ciolacu, adăugând că are cu totul alte priorități.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Deputații au modificat legislația privind urșii. Câte animale vor putea fi vânate anul acesta

Redacția

Un deputat rus consideră că atacarea podului lui Putin este o “fantezie bolnavă a Kievului”

Redacția

Un presupus spion rus, extrădat din Estonia în Statele Unite

Redacția
Încarcă...