NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Cinematograf aprobat pentru comuna Ciohorăni. Hârlăul este și el pe listă!

Compania Națională de Investiții asigură finanțarea pentru construcția unui cinematograf în comuna Ciohorăni. Este vorba despre o construcție cu două săli și dotările aferente.

În una din săli va funcționa cinematograful, iar cealaltă va fi sală de conferințe. Locația unde va fi construit este un teren de lângă actualul sediu al Primăriei din localitate.  

Din Moldova, cele mai multe investiții vor fi în județul Iași unde, dacă ministerul va finaliza proiectele, vor fi construite săli de cinema la Balș, Ciohorăni, Hârlău, Valea Lupului și Voinești și va fi reabilitat, modernizat și dotat cinematograful „Trianon” (fostul „Republica”). Vestea i-a bucurat pe cei mai multi edili unde se vor face investitii.

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației are planuri mari petru acest an, multe vizând inclusiv domeniul culturii. Instituția a dat publicității lista cinematografelor din țară care vor reabilitate, modernizate sau construite, în cadrul unui proiect derulat de Compania Națională de Investiții. „38 de săli de cinema vor fi reabilitate, modernizate sau construite în 19 județe din țară.

Advertisements
Loading...

Related posts

Investitii de anvergura in comuna Tatarusi

Redacția

Preotul de la parohia ”Sf.Gheorghe” din Stolniceni Prăjescu se pensionează. Locul rămâne vacant

Oana Cordoneanu

Apa potabilă, întreruptă astăzi în Cotnari

Irina Gherasim
Încarcă...