RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cine e George Tuță, liberalul cu care Clotilde Armand își dispută primăria

Diferența dintre cei doi candidați este foarte mică. Până acum George Tuță a strâns 36,49% din voturi, respectiv 33.576, în timp ce Clotilde Armand a adunat 35,76% din voturi, adică 32.904. Este vorba de puțin peste 670 de voturi, conform rezultatelor parțiale ale alegerilor locale 2024. 

George Tuță, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1 FOTO: Facebook

George Tuță, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1 FOTO: Facebook

Bătălia pentru funcția de primar al Sectorului 1 încă sun s-a tranșat, diferența dintre cei doi candidați, liberalul George Tuță, sprijinit de PSD și actualul primar, userista Clotilde Armand fiind foarte mică. Ultimele date arată că George Tuță a strâns 36,49% din voturi, respectiv 33.576, în timp ce Clotilde Armand a adunat 35,76% din voturi, adică 32.904.

  

Cine este George Tuță

Deputatul George Tuţă este președintele PNL Sector1, funcție pe care op deține din decembrie, anul trecut.

Potrivit PNL Sector 1, Tuță este un deputat cu studii și specializări în științele economice, diplomație și comunicare. „A lucrat ca economist, precum și consilier în executivul român și european înainte de a deveni membru al Parlamentului. Absolvent al programului de Leadership în Serviciul Public la Aspen Institute, se concentrează pe dezvoltarea continuă și eficientizarea serviciului public.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Consiliul Național de Securitate al SUA: Deținem dovezi că serviciul secret militar rus GRU a fost implicat în atacurile cibernetice din Ucraina

Redacția

Ce spune Comisia Europeană despre cum s-a descurcat România cu proiectul-pilot pentru controlarea fluxului de migranți, implementat după veto-ul Austriei pe Schengen

Redacția

AUR nu are bani de campanie. Simion explică de ce a fost la Gigi Becali cu Mihail Neamțu. „Campania costă 3-4 milioane de euro”

Redacția
Încarcă...