NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Cine cântă la ”Revelionul Iaşului” şi ce străzi din centrul oraşului vor fi închise

Primăria Municipiului Iaşi anunţă că va organiza în noaptea dintre ani „Revelionul Iaşului”. Spectacolul va avea loc în Piaţa Palatului Culturii în seara zilei de sâmbătă, 31 decembrie 2022, cu începere de la ora 21.00, la spectacol urmând să participe nume importante ale muzicii româneşti precum Carla’s Dreams, Keo, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Andreea Lazăr. 

Acestora li se vor adăuga tineri artişti ieşeni şi câţiva artişti oferiţi drept bonus de către firma contractată de municipalitate, mai precizează Primăria.

Pentru concertul de Revelion municipalitatea a contractat nume importante ale muzicii româneşti precum Carla’s Dreams, Keo, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Andreea Lazăr. Acestora li se vor adăuga tineri artişti ieşeni şi câţiva artişti oferiţi drept bonus de către firma contractată de municipalitate.

Spectacolul va include la miezul nopţii obişnuitele focuri de artificii, cu minim 2.000 de lovituri, corelate pe fond muzical. În funcţie de condiţiile meteorologice şi tehnice, evenimentul va include un spectacol de lumini cu lasere şi drone.

Advertisements
  

Toate serviciile aferente „Revelionului Iaşului”, inclusiv scenotehnică, cazări, deplasări, taxe etc. vor fi prestate de R & A Events & Concerts SRL-D, pentru o sumă totală de 553.700 lei, fără TVA.

Pentru buna desfăşurare a „Revelionului Iaşului” se închide / restricţionează circulaţia vehiculelor, în funcţie de necesităţi. Astfel, se închide circulaţia auto, în funcţie de necesităţi, în perioada 29 decembrie 2022 ora 8:00 – 2 ianuarie 2023, ora 8:00, în Piaţa Palatului Culturii, între liniile de tramvai şi str. Anastasie Panu, pentru amplasarea scenotehnicii. De asemenea, se închide circulaţia auto, în funcţie de necesităţi, în perioada 31 decembrie 2022, ora 16:00 – 1 ianuarie 2023, ora 2:00, pentru desfăşurarea spectacolului, astfel:

– pe str. Anastasie Panu, pe tronsonul cuprins între str. Sf. Lazăr şi str. Palat;

– pe str. Palat, pe tronsonul cuprins între str. Anastasie Panu şi str. Sf. Lazăr.

Se închide circulaţia tramvaielor pe str. Anastasie Panu, pe tronsonul cuprins între str. Sf. Lazăr şi str. Palat, şi pe str. Palat, pe tronsonul cuprins între str. Anastasie Panu şi str. Sf. Lazăr, în perioada 31 decembrie 2022, ora 16:00 –  1 ianuarie 2023, ora 2:00, pentru spectacolul de Revelion.

Poliţia Municipiului Iaşi – Biroul Rutier, Poliţia Locală şi Jandarmeria vor lua deciziile privind închiderea / restricţionarea, în funcţie de necesităţi, a circulaţiei rutiere în zona de desfăşurare a spectacolului.

Advertisements

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, până pe 8 ianuarie 2023, Compania de Transport Public va asigura servicii de transport public în baza unui program adaptat cererii din intervalul menţionat. Astfel, pe trasee sunt cu până la 30% mai puţine mijloace de transport public pe 1 şi 2 ianuarie. În restul perioadei numărul lor va fi redus cu până la 20%

sursa ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

ISU Iași: Recomandări pentru prevenirea incendiilor cu ocazia zilei de 1 Mai!

Redacția

Modificări în gărzile de la Spitalul de Copii din Iași

Redacția

Mafia de la RAR Iași: Doi inspectori, arestați la domiciliu

Redacția
Încarcă...