NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Chirica vorbește la Iași despre strategia de dezvoltare până în 2030. La Pașcani, Pantazi nu are nimic de spus

Lecție de viziune oferită edilului din Pașcani, de către primarul interimar al municipiului Iași, Mihai Chirica. Administrația ieșeană organizează o dezbatere pe tema aprobării Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (SIDU), document necesar pentru atragerea de fonduri europene. 

 

Pe o rețea de socializare, primarul Chirica anunță că prin acest demers își anunță obiectivele legate de creșterea calității vieții cetățenilor, în perioadă 2015-2030.“Obiectivele mele privesc creşterea calităţii vieţii cetăţenilor prin îmbunătăţirea calităţii spaţiilor publice şi extinderea reţelei de spaţii verzi, precum şi prin diversificarea ofertei de petrecere a timpului liber, cultură şi agrement. De asemenea, va creşte calitatea şi atractivitatea serviciilor publice, înlesnind accesul la educaţie, servicii sociale, servicii medicale şi cultură, şi va fi îmbunătăţită accesibilitatea pentru pietoni, biciclişti şi automobile. Totodată, va fi îmbunătăţit dialogul dintre autorităţile publice şi cetăţeni, precum şi dintre autorităţile publice şi mediul de afaceri, iar municipiul şi Zona Metropolitană Iaşi vor fi promovate la nivel regional, naţional şi internaţional”, susține primarul interimar al Iașului.

  

La Pașcani situația stă total diferit. Dumitru Pantazi, primarul municipiului, a declarat în conferința de presă prin care și-a anunțat intenția de a candida la un nou mandat de primar că nu a întocmit nici un proiect european pe motiv că așteaptă sursele de finanțare.

Mai mult, Consiliul Local Pașcani a aprobat strategia de dezvoltare a municipiuliu pentru perioada 2014-2020, abia în anul 2015.  

 

Menționăm faptul că în cadrul conferinței de presă la alegerile din data de 1 octombrie 2015, primarul interimar al Iașului i-a făcut cadoul lui Dumitru Pantazi Albumul „Iaşul din inimă”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă în suburbia Boșteni

Redacția

ORA DE VARĂ 2015: Când se schimbă

Redacția

Gala Sportului Pășcănean va avea loc pe 4 aprilie la Primăria Pașcani

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site