RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cheltuieli decontate de Primăria Târgu Frumos pentru școlile care asigură afirmarea imaginii orașului pe plan național

Elevii din Târgu Frumos care participă la concursuri și olimpiade școlare, sunt în atenția administrației locale. Astfel, în ședința ordinară de Consiliu Local care a avut loc joi, 26 aprilie, aleșii au votat aprobarea unui proiect de hotărâre, care vizează elevii Liceului Teoretic „Ion Neculce” din localitate.

În luna martie 2018, 13 elevi au participat la concursul Târgul de Primăvară al Firmelor de Exercițiu”, de la Cluj, unde copiii au obținut premiile II și III. Cazarea acestora a costat 780 lei, bani care au fost aprobați pentru decontare.

  

Tot în cadrul acestui proiect de hotărâre, a fost discutat și acordarea unui sprijin financiar de 5000 lei, privind desfășurarea fazei zonale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar-Fotbal Fete, aflat[ sub coordonarea Ministerului Educației Naționale.  Vor participa 6 echipe de fotbal feminin din zona Moldovei, reprezentând un număr de 60 de elevi, 6 antrenori și 4 arbitri. Olimpiada va avea loc în perioada 11-13 mai, aceasta implicând asigurarea cazării și meselor participanților pentru zilele de competiție.

Consilierii locali din Târgu Frumos au aprobat acordarea sumei de 5000 lei, administrația locală având competența de a susține proiectele structurilor educative care au ca obiectiv afirmarea imaginii orașului pe plan național.

 

Related posts

Călătorii cu trenul în jurul Europei pentru elevii Liceului Special ”Moldova” Târgu Frumos

Carmen Bălăceanu

Senat: Diplomele pentru studiile neacreditate înainte de 2011 nu vor mai fi recunoscute de stat

Redacția

Premiul I pentru doi elevi de la Liceul „Mihai Busuioc”, în cadrul unui concurs de matematică

Redacția
Încarcă...