NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CFR SA: Traficul feroviar, adaptat la condiţiile meteo nefavorabile; nu sunt trenuri de călători blocate

Circulaţia feroviară este adaptată la această oră la condiţiile meteo nefavorabile, nefiind trenuri de călători blocate, informează CFR SA.

În prezent, se acţionează cu utilaje şi drezine pantograf pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe firul de contact şi remedierea deranjamentelor produse la sistemul de alimentare cu energie electrică între staţiile Nădejde – Lunca de Mijloc – Livezi Ciuc (Regionala CF Braşov), Topolovăţ – Recaş (Regionala Cf Timişoara) şi Vatra Dornei – Ilva Mică – Năsăud (Regionala CF Iaşi).

Pentru asigurarea continuităţii traficului feroviar în zonele afectate, trenurile vor circula, până la finalizarea operaţiunilor de intervenţie în curs de desfăşurare în acest moment, cu tracţiune Diesel pe intervalul Nădejde – Lunca de Mijloc – Livezi Ciuc (Regionala CF Braşov), Topolovăţ – Recaş (Regionala CF Timişoara), iar între staţiile Vatra Dornei – Ilva Mică – Năsăud (Regionala CF Iaşi) se asigură transbordare cu mijloace auto.

De asemenea, pe relaţia Bucureşti Nord – Constanţa – Mangalia şi Medgidia – Tulcea trenurile circulă în continuare cu locomotive Diesel, din cauza rafalelor puternice de vânt, iar pe distanţele Galaţi – Făurei şi Făurei – Buzău circulaţia se desfăşoară pe un singur fir. Pe al doilea fir personalul feroviar intervine pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact.

continuare pe www.radioiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Extinderea de gaz pe strada Libertăţii – finalizată! Se lucrează concomitent pe încă alte două străzi

Ema Roman

Consiliul Judeţean Iaşi a câştigat un nou proiect cu finanţare nerambursabilă. Vizate sunt și comune din zona Pașcaniului

Redacția

Dezbaterea publică pe marginea proiectului de buget pe 2013 va avea loc săptămâna viitoare

Marius Parteni
Încarcă...