RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CFR Cluj, umilită istoric de Steaua Roșie Belgrad în preliminariile Europa League. Șumudică și elevii săi, făcuți praf în Serbia

CFR Cluj, umilită în preliminariile Europa League de Steaua Roșie Belgrad. Ardelenii au pierdut în Serbia cu 4-0 într-un meci în care adversarii au făcut ce au vrut cu echipa lui Marius Șumudică.

CFR Cluj a fost surclasată de echipa sârbă Steaua Roşie Belgrad cu scorul de 4-0 (2-0), marţi seara, pe Stadionul „Rajko Mitic” din Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal.

Campioana României a greşit mult în apărare şi a încasat patru goluri, marcate de Milan Pavkov (5), Aleksandar Katai (38), El Fardou Ben Nabouhane (68), Mirko Ivanic (77), pe un stadion în care suporterii sârbi au creat o atmosferă incendiară.

Aceasta este a doua cea mai drastică înfrângere suferită de CFR în cupele europene, după 0-5 cu AS Roma, în sezonul trecut, în grupele Europa League.

  

Steaua Roşie a marcat la primul său atac, în min. 5, când Ciobotariu şi Cestor au ezitat la o minge de angajament, Ben Nabouhane a şutat, Arlauskis a respins, iar Pavkov, atent, a reluat cu capul în plasă.

CFR Cluj a revenit în joc şi a avut o posesie bună, dar nu a reuşit să îşi creeze ocazii mari de gol.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un pășcănean este golgheterul Ligii a IV a județene

Răzvan Grecu

Edi Iordănescu rămâne selecționer, deși suporterii i-au cerut demisia. Burleanu: Nu putem accepta mediocritatea în teren

Redacția

Ruginoasa vrea să devină campioana României! Astăzi începe faza naţională a „Cupei Satelor”

Redacția
Încarcă...