RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CFR Cluj, lovit din plin. Alte cinci cazuri de infectări cu COVID

Din păcate pentru CFR Cluj, cazul lui Adrian Păun nu a fost unul singular, alte cinci persoane din cadrul grupării de Liga 1 fiind depistate pozitiv la Covid-19.

Conform surselor Prosport, confirmate de conducerea CFR-ului, alte cinci persoane au fost infectate cu Covid-19: este vorba despre doi jucători și trei membri ai staff-ului. Astfel, totalul se ridică la șase.

Primul caz, cel al lui Adrian Păun, a dus la amânarea meciului dintre FCSB și CFR Cluj, programat înițial în data de 18 iulie.

Lista a fost completată de portarul Grzegorz Sandomierski, mijlocaşul Damian Djokovic, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorul fizic Cristian Dragotă şi antrenorul cu portarii Cristian Moldovan, cei care sunt şi ei purtători ai virsului Sars-CoV-2.

  

ZIARUL DE IASI

Related posts

VIDEO 10.000 de oameni la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula, ca înainte de pandemie

Redacția

De ce a jucat România împotriva selecționatei de fotbal a Kosovo, o provincie pe care nu o recunoaște ca stat independent. Implicații politice ale deciziilor UEFA

Redacția

Alexandru Rafila: Eu cred că vom reveni la normal până la sfârşitul lunii martie și nu va mai fi nevoie de starea de alertă

Redacția
Încarcă...