RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cetățenii înjură și amenință, amenzile curg!

Modul în care comunicăm cu semenii noștri este extrem de important și ne ferește de multe ori, de conflicte ce se pot încheia urât.

Din nefericire, nu toată lumea reacționează cu toleranță și diplomație ÎN situațiile care nu corespund cu dorințele proprii. Un obicei prost este acela de a crede că folosind un ton ridicat și eventual, pumni, ne facem înțeleși mai ușor.

Probabil asta au crezut și pășcănenii care s-au luat la harță în plină stradă cu alți cetățeni, pe care i-au înjurat ca la ușa cortului.

  

Asta s-a întâmplat și în cazul unei femei în vârstă de 35 de ani, pe nume Liliana M., care a ales să-și expună punctul de vedere, într-un mod cel puțin direct. Femeia a înjurat și amenințat cu acte de violență o persoană ce se afla în piața agroalimentară din zona deal a orașului. Din nefericire pentru ea, a fost observată de către Polițiști care au liniștit-o cu o amendă de 200 lei.

Un caz asemănător a fost pe data de 13 august, când un alt bărbat în vârstă de 30 de ani a fost depistat de polițiși, pe strada Moldova, în timp ce profera injurii și expresii jignitoare la adresa unei femei. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Arest preventiv pentru un bărbat din Pașcani implicat într-un conflict, în care s-au folosit cocktailuri molotov

Oana Cordoneanu

Bărbat decedat în sediul unei grădinițe din Pașcani!

Marius Parteni

Suveica imobiliară de 12 milioane de euro: Trei arestări bombă la Iaşi aseară târziu

Redacția
Încarcă...