NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cetățenii de pe strada T. Vladimirescu, din Sodomeni, nemulțumiți de asfaltările în bătaie de joc

Multe probleme și nemulțumiri pe strada Tudor Vladimirescu, din suburbia Sodomeni, acolo unde încă din luna mai, a acestui an, au încept lucrări de modernizare . Localnicii arată cu degetul către șefii Primăriei Pașcani, pe care îi acuză că nu au gândit corect lucrările.

De peste două luni de zile, oamenii nu au acces la proprietăți, acestea fiind desființate odată cu lucrările de ramforsare a străzii. O femeie ne spune că s-a interesat dacă pe porțiunea de stradă va fi realizată și canalizarea, dar a primit un răspun surprinzător.

“Ne dorim să știm și noi când vor fi refăcute căile de acces. L-am întrebat pe domnul primar, când a fost aici pe stradă, dacă vom avea și canalizare. A spus că dacă mai prinde un mandat, o să facă”, ne-a explicat o femeie.

“Când vreau să scot mașina din garaj, pun o tablă, pe care o ridic când revina acasă”, ne-a mai transmis un localnic.

O altă nemulțmire vine din partea unui tânăr care își ridică o casă în zonă. El spune că stratul de asfalt turnat este foarte subțire, iar lucrările nu sunt de calitate.

“Aici îmi ridic o casă. Am și eu nevoie de acces către proprietate. Înțeleg că trebuie modernizat drumul, apreciez asta, dar nu cum se întâmplă acum. Totul este în bătaie de joc. Asfaltul nu este uniform, terasamentul nu este corect pregătit”, ne-a mai precizat un cetățean nemulțmit.

Ceea ce am mai putut vedea la fața locului este că aerisirile de gaz ale rețelei stradale sunt la nivel cu asfaltul, existând riscul acoperirii lor, după darea în funcțiune a acestuia. Am solicitat astăzi un punct de vedere Biroului de Presă, din cadrul Primăriei Pașcani, legat de perioada în care vor fi realizate noile căi de acces către proprietăți, dar nu am primit nici un răspuns.

Strada Tudor Vladimirescu face parte din același sector de drum ca Aleea Calea Iașului, 24 Ianuarie, Fundac Fântânele și Crinilor.  

Advertisements

Related posts

Duminică se sărbătoresc 150 de ani de la înființarea Complexului CFR Pașcani! Locomotiva de patrimoniu va suna regulat de trei ori pe zi!

Răzvan Grecu

Puțini pășcăneni au depus cereri pentru a beneficia de ajutor la încălzirea locuințelor

Marius Parteni

Senatorii au stabilit termene clare pentru finalizarea Autostrăzii Unirii

Arteni Denisa Mădălina
Încarcă...