NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ceremonie de absolvire pentru şefii de promoţie, la Liceul „Miron Costin” (FOTO)

Elevii de zece, ai Liceului Teoretic „Miron Costin” Paşcani, promoţia 2020, şefi de promoţie la clasele terminale, au fost felicitaţi astăzi în cadrul unei festivităţi organizate doar pentru ei, în curtea şcolii, cu respectarea măsurilor impuse.

Cei doi absolvenţi, Elena Grosu (clasa a XII-a) şi Andrei Anuşca (clasa a VIII-a), au reprezentat cu mândrie unitatea de invăţământ, excelând la toate materiile. A fost un eveniment restrâns, organizat de conducerea şcolii, alături de cadrele didactice, însă emoţiile au fost amplificate de situația neobișnuită.

“Din păcate situaţia din mediul de sănătate ne impune restricții. Totuşi pentru elevii care au absolvit în acest an, clasele a VIII-a şi a XII-a, am încercat să transmitem un mesaj. Noi profesorii ne dorim să pășească pe acest nou drum cu un prim examen, cu optimism și cu încredere, că vor reuși să facă față, așa cum în această perioadă au reușit să treacă peste piedica tehnologiei, deşi sunt o generație a tehnologiei”, a menţionat Mihaela Anuşca, director Liceul Teoretic “Miron Costin” Paşcani.  

În ciuda faptului că, în al doilea semestru, au fost obligați să învețe de acasă, cu ajutorul cursurilor online, Elena şi Andrei se pot lăuda cu rezultate excepționale la final de liceu şi gimnaziu. Tinerii absolvenţi au ţinut câte un mic discurs şi au mulţumit cadrelor didactice şi conducerii şcolii pentru efortul depus în organizarea acestui eveniment, care a însemnat foarte mult pentru ei.  

Toţi absolvenţii promoţia 2020 şi-ar fi dorit o festivitate de absolvire clasică, la care să participe îmbrăcaţi în robe, să trăiască emoţiile ultimei zile, dar tinerii sunt responsabili şi au înţelescă că regulile trebuie respectate.

loading...
Advertisements

Related posts

Reguli noi la început de an şcolar

Redacția

Sondaj: părinţii elevilor din Paşcani nu vor să mai plătească pentru paza şcolii

Ema Roman

Profesorii pregătesc o grevă în perioada Bacalaureatului

Redacția
Încarcă...