NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cercetați de polițiștii din Târgu Frumos pentru infracțiuni la regimul rutier

A condus un autoturism, deși avea permisul suspendat. Astfel, cu șase zile înainte să-i expire suspendarea dreptului de a conduce, șoferul a fost depistat în trafic.

”Polițiștii rutieri de la Tg. Frumos efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.Astfel, la data de 23 noiembrie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, din orașul Tg. Frumos care a condus o autoutilitară pe raza orașului Tg. Frumos, deși ar avea dreptul de a conduce auto suspendat până la data de 29.11.2022. În momentul în care i s-au solicitat documentele pentru control, acesta a precizat că nu le are asupra sa”, conform IPJ Iași.

Polițiștii din Târgu Frumos au deschis dosar penal pe numele unui bărbat din comuna Balș care a fost descoperit băut în trafic.

Advertisements

”Polițiștii rutieri de la Tg. Frumos efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.Astfel, la data de 23 noiembrie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, din com. Balș care a fost depistat conducând o autoutilitară către comuna de domiciliu având în urma testării alcoolscopice, valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, conform IPJ Iași.

Advertisements
  

În ambele cazuri, cercetările continuă în vederea luării măsurilor legale.

Advertisements
Advertisements

Related posts

El este tânărul din cauza căruia s-a produs accidentul din comuna Alexandru Ioan Cuza, de ieri

Redacția

Șpăgari cu mâinile pline de sânge. Legătura dintre „fabrica de permise” de la Suceava şi numărul mare de morţi pe şoselele din judeţ

Redacția

Poliţia a anunţat în ce condiţii poţi să mergi să faci cumpărăturile pentru masa de Paște

Redacția
Încarcă...