NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Cercetașii din Pașcani luptă pentru o lume mai bună, marcând ORA PĂMÂNTULUI și ZIUA FERICIRII

In fiecare an, la inceputul primaverii, se sting luminile pe Pământ. E Ora Pământului, ora în care oamenii care iubesc natura și care sunt preocupați de problemele de mediu actuale se strâng împreună pentru a transmite un mesaj comun forurilor de decizie de pe tot globul.

 

 În România aproape 40 de orașe sărbătoresc Ora Pământului, la îndemnul WWF-România, care a inițiat campania și o derulează în peste 160 de țări.

  

Si in orasul nostru, Pascani, o mana de copii, cercetasii temerari ai Centrului Local „Crinii” Pascani, sub indrumarea liderilor lor, Oana Stavarache, Cristian Cojocariu si Dan Curcudel, au marcat acest eveniment mondial in felul lor specific: s-au jucat pana la lasarea serii, au facut gulgute din hartie si au aprins lumanarele, cantecele la chitara si voia buna contribuind la o activitate cercetaseasca de succes.

Pentru a 8-a oară consecutiv, WWF-România încurajează oameni și organizații, companii, instituții publice și centre culturale din toată țara să stingă lumina timp de o oră, anul acesta evenimentul avand loc pe 19 martie, la ora locală 20.30.

 România se  alătura astfel altor peste 7.000 de orașe din mai mult de 160 de țări, pentru a arăta că dorește mai multă determinare și acțiuni concrete din partea decidenților în adresarea problemelor din ce în ce mai acute de mediu.

Ora Pământului (Earth Hour), este cea mai mare mișcare voluntară de mediu din toate timpurile.

Tot in acest week-end, oamenii au putut fi mai fericiti de…Ziua Fericirii. Tot “Crinii”cercetasi au scris mesaje si ganduri bune oamenilor necunoscuti pe care au hotarat sa le imparta prin intermediul cartilor. La Biblioteca Municipala din Pascani, cei care vor imprumuta carti, vor gasi aceste “zambete” si indemnuri la fericire. Evenimentul face parte din campania “Zambete la plic” a Asociatiei DeVision din Bucuresti.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Comunicat de Presă: Achiziţionarea serviciilor de consultanţă financiară, pentru reflectarea fidelă şi reală a patrimoniului Unităţii administrativ-teritoriale a municipiului Paşcani, în situaţiile financiar-contabile

Redacția

Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Reprezentantul dumneavoastră. Firescul ca regulă, nu ca excepție! (P)

Redacția

Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată la consumatori de pe mai multe străzi din Tg. Frumos şi în localitatea Buznea

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site