RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cenzura revine în Primărie! Jurnaliștii interziși la ședințele comisiilor Consiliului Local Pașcani!

Lipsa de transparență și eforturile de a bloca accesul jurnaliștilor la informațiile ce privesc cetățenii, pare să devină o caracteristică a actului administrativ prestat de primarul Dumitru Pantazi. Ultima decizie luată de Primăria Municipiului Pașcani este absolut scandaloasă: ședințele comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Pașcani au fost secretizate.

Cu toate că acestea se desfășoră online, prin intermediul unei aplicații plătită din banii cetățenilor, Irina Jitaru, secretarul general al municipalității a refuzat să acorde accesul în aplicație jurnaliștilor pentru a asista la lucrările ședinței juridice ce a avut loc astăzi.

Solicitarea pentru accesul presei în aplicație pentru a viziona discuțiile a fost făcută de consilierul liberal Cătălin Conachi, avocat de profesie, iar refuzul a venit din partea secretarului Irina Jitaru, fără a prezenta un motiv clar cu privire la această interdicție.

Contactată telefonic, Irina Jitaru a spus cu privire la accesul presei la ședințele Consiliului Local că jurnaliștii vor putea studia înregistrările video pe internet.

  

Related posts

Propunerea unui păşcănean pentru edilii locali: Iarmaroc pe locul fostei balastiere de la Blăgeşti

Ema Roman

Noi corecții pe un proiect ce vizează construcția unei grădinițe și modernizarea unei săli de sport

Marius Parteni

Șeful executivului explică pe ce intenționează să cheltuie ultimele alocări de la Guvern!

Marius Parteni
Încarcă...