NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Centrul Zonal Militar Iași recrutează candidați

 

Ministerul Apărării Naţionale, prin Centrul Militar Zonal Iaşi, continuă până la  data de 8 iunie 2016 activitatea de recrutare a candidaţilor care doresc să devină cadru militar rezervist voluntar, soldat sau gradat rezervist voluntar.

 Candidaţii, cetăţeni români, pot fi bărbaţi sau femei, cu domiciliul în judeţul Iaşi, cu pregătire militară (rezervişti) sau fără pregătire militară, absolvenţi cel puţin a învăţământului general obligatoriu pentru soldat sau gradat rezervist voluntar, a învăţământului liceal cu diplomă de bacalaureat pentru subofiţer rezervist voluntar, a învăţământului liceal, cu diplomă de bacalaureat şi ai studiilor postliceale cu profil corespunzător pentru maistru militar rezervist voluntar şi a studiilor universitare de licenţă sau de master pentru ofiţer rezervist voluntar.

Candidaţii care doresc să devină soldat sau gradat rezervist voluntar trebuie să nu fi împlinit vârsta de 51 ani la data de 31.07.2018, iar cei care doresc să devină cadru militar rezervist voluntar trebuie să nu fi împlinit vârsta de 55 ani înainte de data depunerii cererii de înscriere.
Această activitate se va desfăşura până la data de 08.06.2018, la sediul Centrului Militar Zonal Iaşi, situat în strada Arhitect G.M.Cantacuzino nr. 20, zilnic de luni până vineri între 08.30-16.30. Informaţii suplimentare privind statutul rezervistului voluntar (îndatoriri, drepturi, recrutare, selecţie şi formare) pot fi găsite în Legea 270/2015, privind Statutul rezerviştilor voluntari şi în Ordinul M- 25/31.03.2017 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare în M.Ap.N. a prevederilor Legii nr.70/2015.

Personalul Centrului Militar Zonal Iaşi vă stă la dispoziţie pentru consiliere, la sediul centrului militar sau la telefoanele 0332 414892, 0232 264491.

loading...
Advertisements

Related posts

Ministrul Muncii a făcut anunțul. Când începe plata pensiilor către beneficiari

Redacția

3 trucuri pentru a găsi un job pe care să îl iubești

Redacția

Șefii Spitalului din Roman au declanșat o anchetă internă în cazul morții cântărețului Nelu Sârbu

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site