NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Centrul Pașcaniului blocat de polițiști după un scandal izbucnit în urma unui accident rutier! (VIDEO)

Tamponarea dintre două autovehicule care circulau, în această seară, pe strada Moldovei s-a transformat într-un mare scandal. Asta după ce șoferii nu s-au înțeles, la fața locului, cu privire la cine a greșit.

Protagoniștii incidentului au fost soția unui om de afaceri din Pașcani și unul dintre tinerii ce conduc mașinile tunate, cu care tulbură liniștea străzilor din municipiu. Se pare că apropiații celor doi șoferi au venit pentru a-i sprijini, după ce între cele două persoane a izbucnit un conflict spontan.

A fost nevoie echipaje ale Poliției Pașcani și Jandarmeriei pentru a tempera spiritele, în condițiile în care la fața locului s-au adunat în jur de 20 de persoane.

Deocamdată nu se știe dacă cei participanți la acest scandal au fost amendați sau dacă în urma accidentului rutier s-au înregistrat victime. Purtătorul de cuvânt al IPJ Iași a declarat că polițiștii fac cercetări în această cauză și vor emite un comunicat de presă cu mai multe informații.

  
Advertisements

Related posts

Cum pot fi condamnaţi pentru omor şmecherii din trafic. Cazul şoferului care a transformat mașina în „armă a crimei” (VIDEO)

Redacția

DelGaz Grid, Poliția și Jandarmeria,acțiune de verificare a consumatorilor de energie electrică din Sirețel

Marius Parteni

Poliția în acțiune la Pașcani

Redacția
Încarcă...