NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Centrul de Excelență din Pașcani face înscrieri pentru disciplina matematică.Sâmbătă are loc testarea pentru formarea grupelor

Începând cu anul școlar 2014-2015, Centrul de excelență județean Iași își deschide porțile pentru elevii claselor a III-a și a IV-a, la Matematică. Filiala Centrului de Excelență din Pașcani va primi două grupe de elevi , clasa a III-a și respectiv a IV-a.

Testarea pentru admiterea la Centrul de Excelenţă la MATEMATICĂ, clasele a III-a și a IV-a va avea loc SÂMBĂTĂ, 27.09.2014, între orele 10:00-11:30, la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” Pașcani, iar intrarea elevilor în săli este permisă până la ora 09:45.

"Centrul de Excelență Județean Iași deschide și anul acesta o filială în Pașcani pentru a veni în spijinul copiilor pășcăneni doritori de performanță. Deocamdată știm că sunt aprobate două grupe pentru învățământul primar, respectiv două grupe de matematică, clasele III și IV. Testarea va avea loc sâmbătă, 27 septembrie 2014, între orele 10-11.30 la Colegiul Național Mihail Sadoveanu. Pe această cale fac apel la directorii din unitățile de învățământ din Pașcani pentru a disemina această informație. Îi încurajăm pe elevii pășcăneni să vină, să se înscrie, să obțină performanțe", a declarat profesor Carmen Dimitriu, director Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”.

  

Dacă vrei să-ţi înscrii elevul la această testare, o poţi face la secretariatul Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” Iaşi până pe 26.09.2014, între orele 11.00 – 14.00. De asemenea cererile de înscriere pot fi găsite la secretariatul fiecărei şcoli şi pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, la adresa www.isjiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Campania de informare cu privire la violenţa din şcoli a ajuns astăzi şi la Colegiul CF Unirea

Răzvan Grecu

Festivitate de deschidere a noului an școlar la Clubul Copiilor Pașcani

Răzvan Grecu

Start pentru bursa „bani de liceu”

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site