RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cele mai norocoase trei zodii ale lunii februarie

Poate părea un moment ciudat pentru unii dintre voi, dar este momentul schimbării. Nu doar că visaţi, acum găsiţi şi soluţiile care să ducă la îndeplinirea visurilor voastre.

Gemeni – Vei străluci de bucurie şi optimism Luna februarie va fi incomparabil mai bună faţă de prima lună a anului. Evident, soarele luminează casa a opta şi simţi că eşti gata să cucereşti lumea. Ai mai multe şanse decât îţi poţi imagina. Te aşteaptă schimbări importante pe plan profesional. Între timp, este o perioadă perfectă pentru călătorii. Te vei întoarce odihnit şi cu bateriile încărcate, exact la timp pentru schimbările care te aşteaptă.

  

 

Balanţă: Eşti pregătit să fii în centrul atenţiei Ai o carismă aparte şi te simţiţi mai încrezătoare ca niciodată. Nu te teme să te laşi condusă de instinct în luna februarie. Vei avea energia de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârşit ceea ce aşteptai de multă vreme. Veştile bune vin pe plan familial. Fie începi să faci planuri de căsătorie, fie decizi cu partenerul că a venit momentul să aveţi un nou membru în familie.

 

 Peşti: Renaşti din propria cenuşă Faceţi ceea ce ştiţi cel mai bine: visaţi, vă lăsaţi conduşi de fantezii, vă odihniţi şi vă reîncărcaţi bateriile. Poate părea un moment ciudat pentru unii dintre voi, dar este momentul schimbării. Nu doar că visaţi, acum găsiţi şi soluţiile care să ducă la îndeplinirea visurilor voastre. Găsiţi semnalul propriului GPS. Luaţi-vă timp pentru a vă asculta instinctual, relaxaţi-vă, daţi-vă timp. 

 

 

sursa www.adevarul.ro


Related posts

Ziua Europei sărbătorită la Casa de Cultură de elevii din Pașcani. Participanții vor defila în centrul orașului

Oana Cordoneanu

Rezultatele elevilor, de la școlile din Pașcani, la concursuri și olimpiade

Redacția

Problema locurilor de muncă dezbătută la Strasbourg de elevii Colegiului Unirea Pașcani

Teona Gherasim
Încarcă...