NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cei care vor să vândă voucherele „Rabla pentru electrocasnice” vor fi sancționați

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a atras atenția că este ilegală vânzarea voucherelor obținute în cadrul programului „Rabla pentru electrocasnice” și că cei care vor încerca să facă asta vor fi sancționați. Ministrul a făcut aceste precizări în contextul în care unii dintre cei care au luat astfel de vouchere nu le folosesc.

„Nu poți face mare afacere, să vinzi un voucher de 400 de lei, iei și tu 100 – 200 lei, nu e corect, nu e legal. Vom face tot posibilul să prevenim vânzarea voucherelor. Rămân bani şi vom reporta banii pentru o etapă ulterioară, probabil în cursul verii.”, a afirmat ministrul Mediului.

Tanczos Barna a spus că programul a avut un interes foarte mare din partea populației și că este un succes că programul a funcționat.

„Sistemul e stabil, continuăm programul în timpul verii cu banii rămași. Mai e etapa a treia, dar cu buget mult mai mic, nu se compară cu interesul pentru laptop, tabletă, televizoare. Interesul cel mai mare a fost pentru acestea”, a dat asigurări ministrul.

  

Bugetul de 30 de milioane de lei, alocat pentru etapa a II-a a Programului „Rabla pentru electrocasnice” 2021, a fost epuizat în 35 de minute de la debut, a anunțat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Cea de-a doua etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice” a demarat vineri, la ora 10:00.

Aflați amănunte de pe digi24.ro.

Advertisements

Related posts

Două mari firme se bat deja pentru autostrada spre Târgu Mureş

Redacția

Acord de colaborare semnat între Patronatul Serviciilor Publice din România și Uniunea Municipalităților din Anatolia

Redacția

Scările de bloc cu datorii mari rămân fără apă caldă și energie termică! Iată motivele (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...