NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

CEI 56 DE POLIŢIŞTI ÎNCADRAŢI DIN SURSĂ EXTERNĂ AU ÎNCEPUT ACTIVITATEA

56 de poliţişti încadraţi din sursă externă şi-au început activitatea la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, în structurile ordine publică, poliţie rutieră şi conductor câini.

 

Astfel, în această dimineaţă agenţii de poliţie s-au prezentat la posturile unde au fost repartizaţi, fiind primiţi de şefi, care i-au informat cu privire la principalele sarcini şi atribuţii pe care urmează să le îndeplinească.

  

De asemenea, pentru o perioadă de 6 luni, poliţiştii nou încadraţi se vor afla în responsabilitatea unui poliţist cu experienţă, iar ulterior vor susţine examenul de definitivare.

Reamintim că aceştia au depus jurământul de credinţă la data de 19 ianuarie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, după ce au fost declaraţi admişi la toate probele concursului, care a demarat în luna octombrie a anului trecut.

Şeful I.P.J. Iaşi, chestor de poliţie Scripniciuc Ioan a declarat: “Încadrarea celor 56 de poliţişti, din sursă externă reprezintă o etapă a activităţii de reducere a deficitului de personal. Avem încredere că cei nou angajaţi vor da randamentul necesar în slujba comunităţii. Le urăm succes în îndeplinirea obiectivelor Poliţiei Române, în primul rând creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.”

 

 

Advertisements

Related posts

Un șofer a rămas fără permis de conducere din cauza unei depășiri neregulamentare

Redacția

Scuarul de la Lețcani distrus de un SUV înmatriculat în Neamț (VIDEO)

Redacția

Atenție la utilizarea sobelor și a coșurilor de fum!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site