NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Cea mai ieftină mașină electrică costă 5.500 de euro! Se vinde pe eMag, are o autonomie de 120 KM și poate fi încărcată la priza standard

Luna octombrie a fost plină de știri despre noua Dacia electrică care se va produce în China. Dacia Spring este anunțată drept cea mai accesibilă mașină din Europa, până la lansarea ei însă va trebui să mai așteptăm. Cei care nu mai au răbdare până anul viitor când apare pe piață, și nici bani suficienți pentru a o cumpăra, au la dispoziție Evolio X-CAR 2.

Este o mașinuță electrică cu două locuri, ideală pentru transportul urban, cu dimensiuni și greutate reduse. Autonomia sa este de 100-120 Km și atinge o viteză maximă de 45Km/h grație unui motor cu o putere de 5 kw. Încărcarea se poate face la prize standard de 220-230V. Această mașină poate fi cumpărată cu 26.999 de Lei (aproximativ 5.500 de euro).

Evolio X-CAR 2 are cele mai mici costuri de mentenanță

Propulsia este 100% electrică iar costurile de deplasare și mentenanță sunt cele mai mici din industrie. X-CAR 2 este un vehicul extrem de prietenos cu mediul înconjurător, având emiși de noxe zero, zgomot redus și este foarte ușor de condus.

  

Facilitățile includ computer de bord, vitezometru, încărcare la priză standard 220-230V, emisii noxe zero, zgomot redus, dimensiuni reduse, vehiculul fiind pretabil pentru acces pe zone pietonale, posibilitate de instalare lumini semnalizare tip girofar, posibilitate instalare GPS tracking și Digital Video Recorder Camera.

Mașina este încadrată la categoria L6e, cvadriciclu electric, și se poate conduce de la 16 ani cu categoria B1. Model aflat la vânzare pe eMag este pregătit pentru iarnă, iar prețul este valabil cu Programul Rabla Plus.

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

11 parcuri eoliene în faza de proiect, doar unul în construcţie

Redacția

ANRE: românii săraci vor plăti facturile la gaze doar pe baza consumului efectiv

Redacția

Proiect informatic de 5 milioane de lei pentru comunele din judet

Redacția
Încarcă...