RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EconomieNațional

Ce trebuie sa stii despre serviciile de marketing pentru afaceri?

E anul 2022. Indiferent de tipul de afacere pe care îl ai, poți apela la servicii de marketing pentru a-ți crește veniturile și popularitatea firmei, online sau nu. Sunt o mulțime de lucruri interesante pe care să le cunoști despre marketing, iar acest domeniu te va ajuta să-ți crești afacerea până în punctul la care ai visat.

Cuvântul “marketing” e asociat cu cele mai rele exemple. Astfel, ne gândim la acei vânzători ambulanți care încearcă să convingă în orice mod oamenii să le cumpere produsele/serviciile.

Însă lucrurile nu stau neapărat așa. Marketingul e atunci când îți convingi un prieten să citească o carte. Sau când îți convingi partenerul să mergeți la un anumit restaurant. 

Marketing-ul înseamnă că îți cunoști clienții si să le oferi cele mai bune produse/servicii bazat pe nevoile lor. Mesajul pe care-l transmiți trebuie să fie și el bazat pe clienții tăi și distribuit în locurile unde se afla potențialii clienți.

  

Dar înainte de a apela la servicii de marketing trebuie să iei anumite lucruri in calcul. Folosește sfaturile din acest articol și găsește serviciile potrivite pentru afacerea ta!

Servicii de marketing online pentru toate tipurile de afaceri

Companiile din ziua de azi preferă mediul online față de marketingul clasic. Datorită modului în care social media și site-urile web funcționează, marketing-ul online aduce mai multe rezultate. Dacă vrei să promovezi un produs/serviciu în mod clasic, poți tipări sute de afișe, broșuri și flyere și le poți împărți prin oraș/sat. După ce cheltui bani pentru tipărire și timp (sau mai mulți bani) pentru distribuție, poti spera că cineva să apeleze la serviciile/produsele tale.

Prin mediul online, în schimb, creezi o postare pentru social media sau un articol pentru site-ul web care vor fi disponibile cât timp dorești. Nu cheltui bani pentru tipărit sau distribuit! Și, de asemenea, nu pierzi timp împărțind broșuri persoanelor din centrul orașului.

Ei bine, care sunt aceste servicii și cum te pot ajuta să ai o afacere de succes?

  • Copywriting

Orice afacere care presupune folosirea de cuvinte (adică toate) beneficiază de copywriting. Acesta se bazează pe crearea de texte și modificarea cuvintelor. Un text bun poate face diferența dintre un potențial client și un nou client.

Știai că o companie și-a crescut vânzările de 5 ori doar schimbând titlul unui articol? Cuvintele au o putere extraordinară, iar în lumea afacerilor cuvintele trebuie alese bine.

  • Design

Afacerile devin din ce în ce mai moderne și au nevoie de un brand, o imagine. Pe lângă modul de scriere al textelor și valorile din spatele afacerii, design-ul este un element ce rămâne în mintea clienților tăi. Sau, dacă nu e un design bun, poate respinge potențialii clienți.

Formele, culorile și texturile sunt usor recunoscute de creierul nostru. La nivel subconștient, acestea au efecte mari asupra noastră. Spre exemplu, majoritatea oamenilor își fac o părere despre o afacere în doar 0,05 secunde, în funcție de designul paginii web!

Cu siguranță știi cât de importantă e prima impresie. Asigură-te ca potențialii tăi clienți nu au parte de o primă impresie nereușită!

  • SEO

SEO, sau Search Engine Optimization (optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare) se asigură că site-ul tau web e văzut de cine trebuie. Se axează pe conținutul site-ului și se asigură că e cât de plăcut posibil. Spre exemplu, chiar dacă ai un design și copywriting de nota 10, nimeni nu va sta pe un site care se încarcă în 15 secunde. Asta înseamna vânzări 0…

  • Reclame

Cu siguranță știi ce sunt reclamele. O companie de marketing te poate ajuta și din acest punct de vedere. Vor construi, în colaborare cu tine, reclamele perfecte pentru potențialii clienți. Fie reclame pe Google sau social media, sunt cel mai rapid mod de a atinge audiența dorită!

Deși mulți afaceriști apelează la astfel de servicii, ei aleg să modifice reclamele după bunul plac. Cheia este o colaborare între tine și firma de marketing. Astfel, tu îți vei transmite mesajul autentic în cel mai eficient mod posibil și te asiguri că ajunge la cine trebuie! Vezi mai multe detalii aici

Related posts

60 de kg de chihlimbar, găsite într-un tir care urma să ajungă în Vama Siret / Valoarea Puțin peste 100 de mii de lei

Redacția

VIDEO Un fotbalist ivorian în vârstă de 21 de ani a murit după ce i s-a făcut rău în timpul meciului

Redacția

Grupurile de extremă dreapta din Rusia ar planifica un atac împotriva țărilor NATO. Pierde Kremlinul controlul?

Redacția
Încarcă...