RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce spune ambasadoarea SUA despre candidatura lui Iohannis la NATO

Ambasadorea Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Kathleen Kavalec, a declarat miercuri, că SUA are un respect deosebit pentru preşedintele României, Klaus Iohannis, cu privire la anunțul șefului statului, privind intenția sa de a candida pentru șefia NATO. 

Președintele Klaus Iohannis și ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavaleak Foto ilustrativă Arhivă

Președintele Klaus Iohannis și ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavaleak Foto ilustrativă Arhivă

România este un partener cheie pentru SUA în cadrul NATO, contribuie cu un procent de 2,5 din PIB pentru apărarea sa. România este un aliat cheie şi un partener pe parcursul acestui război teribil de la graniţe şi noi avem cel mai înalt respect pentru preşedintele Iohannis“, a afirmat Kathleen Kavalec, răspunzând unei întrebări cu privire la anunţul şefului statului privind intenţia sa de a candida pentru funcţia de secretar general al Alianţei Nord Atlantice (NATO), conform Agerpres.

  

Ambasadorea SUA a participat, miercuri, la Suceava, la vernisarea expoziţiei fotografice itinerantă “Noi, Poporul/ We the People“, care celebrează aniversarea a 25 de ani de Parteneriat Strategic dintre Statele Unite ale Americii şi România.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că a decis să intre în competiţie pentru funcţia de secretar general al Alianţei Nord-Atlantice.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Letonia restabilește serviciul militar obligatoriu

Redacția

Grindeanu, despre un eventual atac rus în Republica Moldova: Nu cred că va face acest pas. Moldova este o ţară neutră

Redacția

Bode: Prefectul, un coordonator al aparatului de servicii publice. Trebuie să fie profesionişti

Redacția
Încarcă...