NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ce solicită asocierea de firme ce a câștigat licitația pentru piața vale!? (DOC)

Asocierea de firme ce trebuie să realizeze proiectul tehnic și lucrările de investiții la piața din vale, a transmis Primăriei Pașcani un punct de vedere, după discuția ce a avut loc la sediul intituției săptămâna trecută.

Ungureanu Trans SRL și asociații solicită Primăriei Pașcani sistarea contractului de prestări servicii, până la elaborarea următoarelor documente:

„Solicităm sistarea contractului de prestări servicii și lucrări din data de 17.02.2021, până la data care vom primi ridicarea topografică vizată de OCPI, studiul geotehnic actualizat care să cuprindă investigații pentru a determina tipul de sol, expertiza tehnică structurală pentru corpul C2, actualizată pentru remedierea degradărilor existente, expertize tehnice și audit energetic la corpurile de clărire C3-C4 și clarificarea corpului administrativ adiacent corpului C2”, se arată în adresa trimisă.

Toate aceste acte ar fi trebuit să fie anexate studiului de fezabilitate, după cum au susținut reprezentanții asocierii, săptămâna trecută la întâlnirea cu șefii Primăriei Pașcani.

  

Proiectul de modernizarea a pieței din zona vale întârzie, unul din motive fiind modul greșit în care a fost realizat studiul de fezabilitate, din perioada fostei administrații locale. Cu toate acestea, fostul viceprimar, Gabriela Nedelcu, care a coordonat activitatea din cele două piețe se face că nu vede unele lucruri.

„S-a semnat contractul, a câştigat o asociaţie de firme, au primit ordinul de începere a lucrărilor, aveau trei luni să facă proiectarea. Nu e gata, nici nu s-au apucat de ea. Poate şi din cauza acelor discuţii cu agenţii economici”, a spus într-o emisiune de televiziune, fostul viceprimar.

Proiectul privind modernizarea pieței din vale ar costa peste 7 milioane de lei. Constructorul care a câștigat licitația, același care se ocupă de investiția de la Școala ”Iordache Cantacuzino”, a atras atenția că ar putea să apară costuri suplimentare dacă nu sunt remediate problemele sesizate.

DOCUMENT

Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi: „Prest Serv Apa are conturile blocate de către ANAF pentru o datorie de 5 milioane lei. Voi repune proiectele cu delegarea serviciului de apă-canal către ApaVital pe ordinea de zi”

Răzvan Grecu

Circulație restricționată pe strada Nicolae Iorga! Se intervine la rețeaua de apă și canalizare

Ema Roman

Telefoanele care nu permit recepționarea mesajelor RO-ALERT, interzise la vânzare

Redacția
Încarcă...