NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ce se va discuta vineri în ședința de Consiliu Local: concesionări de locuri de parcare, serviciul de alimentare cu apă în subordinea Primăriei și tarifele pentru capturarea câinilor maidanezi!

Probleme deosebit de importante pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local ce va avea loc vineri, 24 aprilie, de la ora 10.00. Legislativul local va trebui să tranșeze problema apei din municipiu, având la dispoziție trei variante în acest sens.

Prima, cea susținută de primarul Dumitru Pantazi este ca apa să rămână la ApaVital, a doua, susținută de secretarul Mircea Zuzan este ca serviciul să fie delegat către Prest Serv Apa, iar a treia ca operator să devină municipalitatea, până când treburile se vor mai liniști, soluție propusă de consilierul liberal Marius Pintilie.

Pe ordinea de zi se mai află și problema câinilor maidanezi, societatea de Salubritate dorind majorarea prețului la 239 de lei per câine.

O altă problemă ce va fi discutată este cea a concesionării locurilor de parcare din vecinătatea blocurilor. Inițiativa aparține consilierului Marius Pintilie și prevede ca pentru 130 de lei cei interesați să poată ocupa pentru un an de zile un loc de parcare.  


Ordinea de zi

 Proiect de HOTARARE privind revocarea Hotararilor Consiliului Local nr. 161/2014, nr. 162/2014, nr. 182/2014, nr. 2/2015, nr. 3/2015, nr. 4/2015, referitoare la delegarea serviciului de alimentare cu apa si canalizare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind   modificarea art. 5 si art. 6  ale Hotararii Consiliului local nr. 72/30.05.2014  si completarea Anexei nr. 3 la Hotararea Consiliului Local nr. 72/30.05.2014, privind delegarea gestiunii serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare catre SC APAVITAL SA Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea programului de investitii privind inlocuirea retelelor de distributie apa din municipiul Pascani pentru anul 2015 de catre operatorul regional S.C.APAVITAL S.A. Iasi. – initiatorPANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea proiectului contractului de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de execuţie a bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Paşcani pentru trimestrul I al anului 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului Administratia Pietelor pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Local nr.180/2014, privind acordarea Normei de hrana personalului Politiei Locale Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei din subordinea Consiliului Local al municipiului Pascani. – initiatorPANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea pretului pentru activitatea de ecarisaj-prindere caini si transport la padoc a S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind organizarea „ Galei Sportului Pascanean” editia a VIII-a – initiator AXINTE VASILE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea componenţei Comisiei de organizarea a manifestării ZILELE MUNICIPIULUI PAŞCANI – ediţia a VII – a, în perioada 3 – 5 iulie 2015 – initiator AXINTE VASILE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind stabilirea unui regulament de organizare, exploatare si atribuire a locurilor de parcare in parcarile de resedinta din Muncipiul Pascani – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind concesionarea suprafetei de 12 mp pentru construirea unei intrari separate la sediul C.A.R. Pensionari Pascani aflat in str. M. Kogalniceanu, bl. C2, sc. A – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind infiintarea Serviciului de furnizare a apei in cadrul Primariei Municipiului Pascani– initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Șefii E.ON, prinși de primarii din Iași. „Nu sunteţi doar emitenţi de facturi“

Redacția

Trafic îngreunat în Vămile Albiţa şi Siret

Redacția

Piețarii afectați de modificările aduse noului Cod Fiscal. Taxa pe clădire îi arde la buzunare

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site