NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce declarații trăsnite au făcut românii care au ieșit din casă

Cosmin Andreica, preşedintele sindicatului poliţiştilor europeni Europol, a povestit câteva situaţii cu care s-au confruntat poliţiştii, în plină epidemie de coronavirus, când au verificat motivele pentru care oamenii au ieşit din casă, pe durata carantinei totale.

„Un ultim caz s-a petrecut la Braşov. O tânără s-a gândit să-şi plimbe pisica la mall. De fapt avea de gând să-şi cumpere nişte haine, iar plimbarea pisicii în geantă era numai un pretext. La venirea poliţiei, după ce i s-a explicat că magazinele din mall sunt închise, s-a enervat foarte tare şi a cerut chiar schimbarea Ordonanţei Militare în aşa fel încât lumea să-şi poată cumpăra şi haine sau articole de machiaj nu numai mâncare sau medicamente”, a declarat Cosmin Andreica.

Poliţistul a mai povestit că au mai fost situaţii în care cetăţenii erau cu peştişorul în pungă şi spuneau că şi-au scos animalul de companie la plimbare. În fine, au mai fost situaţii în care cineva şi-a scos pisica la plimbare la 30 de kilometri de domiciliu, pe bancheta din spate a maşinii.

„Românii dau dovadă de o inventivitate ieşită din comun, dar sub o formă sau alta trebuie să fie conştienţi că nu facem decât să ne furăm singuri căciula, dacă încălcăm aceste reguli”, a precizat preşedintele sindicatului Europol.

ZIARUL DE IASI

Advertisements
Loading...

Related posts

De ce sărbătorim pe 31 august Ziua Limbii Române

Redacția

AFIR deschide astăzi sesiunea de primire a solicitărilor de finanţare pentru dezvoltarea fermelor mici

Redacția

Vești bune pentru români

Redacția
Încarcă...