RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Cazurile medii, grave și severe de coronavirus vor fi tratate în spitale suport covid. Apelul Spitalului CF Pașcani!

Noua conduită prevede ca tratarea cazurilor asimptomatice și ușoare să se facă acasă sub supravegherea medicilor de familie, urmând ca în caz de agravare a bolii, acești pacienți să fie internați în spitale. Incidența cazurilor de Covid 19 a crescut și implicit și numărul pacienților cu forme medii, grave, severe. 

În acest context, pacienții care vor ajunge la spital si la unitățile suport covid, cum este Spitalul General CF Pașcani, vor avea forme medii, grave sau severe. Unitatea medicală solicită sprijinul comunității locale pentru a realiza creșterea capacității de administrare a oxigenului pentru pacienții internați aici.

Pentru susținerea activității în lupta contra covid, cine dorește să ajute Spitalul CF Pașcani o poate face donând în contul unității medicale : RO55TREZ40720F370100XXXX   (Trezoreria Pașcani).  Pentru alte donații, cât și detalii, telefon 0232. 767. 065

Spitalul CF Pașcani a devenit suport COVID-19 pe data de 16 octombrie. DSP a dat aviz pentru 91 de paturi care sunt destinate pacienților infectați cu coronavirus, însă nici unul nu este pentru secția de ATI.

  

Related posts

Alertă maximă! Pericol de epidemie la granița cu Ucraina

Redacția

Previziune sumbră a unui specialist ieșean din SUA: Omicron dispare, dar reapare Delta

Redacția

O asistentă face plângere penală împotriva managerului de la Spitalul CF Paşcani

Redacția
Încarcă...