NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Cazuri de coronavirus la școli din Pașcani și Ciohorăni

Cursurile ”față în față” vor fi suspendate în următoarea perioadă în două unități de învățământ unde au fost confirmate cazuri de coronavirus. Conform unui comunicat de presă transmis astăzi de către Direcția de Sănătate Publică Iași, la Școala Gimnazială Specială Pașcani trei elevi au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Conducerea școlii a cerut suspendarea cursurilor ”față în față” la nivel de unitate.

La Școala Gimnazială Ciohorăni un cadru didactic a fost depistat pozitiv cu coronavirus.  Cursurile școlare vor fi suspendate în modalitatea ”față în față”, la clasa a II-a.

În cele două unități școlare s-au izolat cazurile confirmate cu coronavirus,  s-a efectuat igienizarea și dezinfecția spațiilor și s-a reinstruit personalul privind regulile de igienă personală și portul măștii de protecție.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate în Iaşi 113 noi cazuri de coronavirus. Dintre acestea, un număr de 58 de cazuri sunt din municipiul Iaşi, iar restul din celelalte localităţi.

  

 Judeţul Iași este pe locul VI în ţară după numărul de infectări din ultimele 24 de ore după: Bucureşti 499, Cluj 172, Bacău 156, Mureş şi Neamţ cu 115 cazuri .

Până astăzi, 13 octombrie, pe teritoriul României, în urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 3.109 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Advertisements

Related posts

Panica de coronavirus a ajuns şi la politicieni! Se cere închiderea graniței României

Redacția

Noile reguli pentru plaje: distanță de cel puțin 2 metri între persoane, restricționarea accesului dacă este aglomerație, vânzarea de produse ambalate

Redacția

Indicele de complexitate a cazurilor pe 2012 aduce Spitalului Municipal 50.000 de lei lunar

Oana Cordoneanu
Încarcă...