RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
SănătateSocial

Caz umanitar. O mamă, medic rezident la Spitalul Sf. Spiridon se lupta cu o tumoare cerebrala de gradul 4!

Cimpan Corina, medic rezident în anul 5 la endocrinologie, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, mama a doua comori de 2 ani și respectiv 4 luni, luptă cu un diagnostic dur de tumoare cerebrală de gradul 4, Neurofibromatoza.

Această tumoră, numită schwanom vestibular, apasă pe trunchiul cerebral și pe cerebel, afectând nervii cranieni cu progresie dimensională semnificativă și pune în pericol viața pacientei.

Din august, de când a aflat de boala cu care se confruntă, Corina este hotărâtă să lupte pentru viață, să lupte pentru a rămâne alături de familia ei frumoasă, să lupte pentru viitorii pacienți pe care îi poate salva.

După numeroase investigații, atât în țară, cât și la nivel internațional, Corina a decis să se opereze la București, la spitalul Monza. Din păcate, costurile pentru o operație în Germania, la Hanovra, ar fi depășit cu mult sumă de 50.000 de euro, o sumă mult prea mare pentru posibilitățile familiei.

  

Intervenția chirurgicală este esențială și urgentă, trebuie făcută într-un centru cu experiență fiind extrem de complexă, cu multe riscuri asociate. Costul acesteia la Spitalul Monza din București este de 42.000 RON, la care se adaugă costuri suplimentare preoperatorii și postoperatorii, care se ridică la aproximativ 15.000 de euro, plus cheltuieli de deplasare și cazare pentru familia sa, consumabile și produse farmaceutice.

În acest moment pe lângă boala necruțătoare, a mai apărut un alt dușman, timpul. Lupta este una contra cronometru, intervenția la Monza este programată pentru data de 29 noiembrie!!!

„Avem puțin timp la dispoziție să facem o minune, să facem o faptă bună și să contribuim la salvarea Corinei, mamă iubitoare și medic devotat.Împreună putem schimba destine, împreună putem reda speranța! Orice sumă donată îi va fi de un real ajutor în lupta cu boala”, a anuntat Fundatia Umanitara “NORD 2001″, care a initiat o campanie de strangere de fonduri.

Pentru a-i fi alături în lupta pentru viață, puteți contribui în conturile afișate mai jos:

BENEFICIAR : CIMPAN CORINA

BANCA TRANSILVANIA: RO08BTRL02401201467416XX

REVOLUT: RO91BREL0005533013040100

TELEFON: 0744660334

https://telem.ro/caz-umanitar-un-medic-rezident-de-la-spitalul-sf-spiridon-se-lupta-cu-o-tumoare-cerebrala-de-gradul-4/

Related posts

Medic nou la Spitalul Municipal Pașcani, la Oftalmologie

Oana Cordoneanu

Cabinetele medicilor de familie din mediul rural, dotate cu aparatură modernă

Redacția

Ajutoarele sociale, cancerul economiei românești! Mii de firme se închid din cauză că nu găsesc oameni să angajeze. Asistații sociali stau la crașmă și refuză serviciul

Redacția
Încarcă...