NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Câți oameni cred în existența Iadului: procentele pe țări/ Unde se plasează România

World Values ​​Survey a realizat un sondaj cu întrebarea centrală dacă credeți în existența Iadului, înregistrând pe o hartă procentele respective din populația fiecărei țări din Europa, transmite publicația grecească Eidiseis, citată de RAd.

Potrivit hărții publicate de World Values ​​Survey cu rezultatele sondajului, Danemarca a fost țara cu cel mai mic procent, întrucât doar 9,4% din populația sa a declarat că crede în existența Iad.

Procente mici au fost înregistrate și în celelalte țări scandinave, Suedia (12,3%) și Norvegia (14,2%), precum și Finlanda (14,5%), Estonia (15,1%) și Islanda (12,9%). Germania (15,7%), Elveția (16,9%), Țările de Jos (12,9%) și Cehia (16,2%) au și ele procente scăzute, variind de la 9% la 20%.

Majoritatea țărilor europene se află între intervalele 20%-29% și 30%-39%. Între aceste intervale se înscriu țări precum Spania (25%), Portugalia (26,1%), Franța (23,5%), Anglia (23,9%), dar și țări din Balcani, precum Bulgaria (23,1) și Albania (22,6%). Tot între aceste procente se încadrează și Italia, întrucât 38% din populație și-a exprimat credința în existența Iadului, la fel și Rusia cu un procent de 36,8%.

Advertisements
Advertisements
  

Grecia intră în categoria procentelor 40%-49%, întrucât 44,3% dintre respondenți au răspuns că cred în existența Iadului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ziua Naţională a Gastronomiei şi Vinului va fi sărbătorită în ultima duminică a lunii octombrie

Redacția

Ciucă: Este nevoie la nivelul UE să se ia măsuri încât să asigurăm securitatea energetică

Redacția

Hunedoara: 70 de persoane s-au autoevacuat şi alte trei cu probleme locomotorii au fost evacuate de pompieri, în urma izbucnirii unui incendiu într-un bloc

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site