RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cățelușă lovită și traumatizată de fostul stăpân. A avut nevoie de operație și a rămas fără un ochi

O cățelușă lovită și traumatizată de fostul stăpân a ajuns la un adăpost și are acum nevoie de nouă casă. Nika a avut nevoie de operație și a rămas fără un ochi după abuzurile la care a fost supusă.

Ea e “Nika”, o blândețe de cățelușă, puternic traumatizată, tot de noi, de specia umană. A aparținut cuiva, la un moment dat, a avut o familie și a fost parțial fericită căci dispunea de dragostea și atenția unor copii minunați, însă era des folosită drept sac de box de către un tată abuziv și alcoolic. A bătut-o atât de des și atât de mult că ea încă tresare la fiecare sunet pe care-l aude, își închide ochii, își plasează coada între picioare și începe să plângă. A bătut-o individul atât de rău încât a trebuit să i se scoată ochiul”, potrivit asociației „Casa lui Patrocle”, care a preluat cățelușa.

„Nika e operată, are ochiul scos și multe traume-n suflet, ne trebuie mult timp pentru reacomodarea și reabilitarea ei sau poate doar de un om bun. Unul care să citească povestea noastră și să decidă că-i poate fi alături acestei micuțe în drumul ei spre vindecare, căci dacă rănile trupești au fost bandajate, cele sufletești încă coexistă. O propunem pentru adopție și ne rugăm ca ea să aibă norocul după care alții tânjesc, să plece repede din adăpost către un loc mai bun și mai vesel, unde recuperarea să se realizeze-n timp util”, potrivit mesajului postat pe Facebook.

Nika este o cățelușă de talie medie și are 1 an și o lună. Este de blândă, prietenoasă și iubitoare atât cu adulții cât și cu copiii și sociabilă cu alte animale, fie ele câini sau pisici.

  

Cățelușa este deparazitată intern și extern, complet vaccinată și urmează să fie sterilizată.

digi24

Related posts

Târg de cariere, în weekend la Iaşi

Redacția

O bătrânică, la adresa edililor locali: “Nici 100 de preoți nu scot Primăria Pașcani din draci”

Ema Roman

Prezentare şi selecţie pentru angajări în străinătate, la Casa Municipală de Cultură. Află despre ce este vorba!

Ema Roman
Încarcă...