NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Câte teste pentru coronavirus au fost efectuate în România

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 40.987 de teste, conform datelor oferite de Grupul de Comunicare Strategică. De remarcat că se menține media de 10% cazuri pozitive din totaul testelor efectuate.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 23.849 de persoane. Alte 106.463 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până astăzi, 6 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 193 de noi cazuri de îmbolnăvire.

  

Totodată, până acum, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor și Mehedinți, au decedat.

STIRI PE SURSE

Advertisements

Related posts

Plajele de pe litoralul românesc vor fi supravegheate cu drone

Redacția

În loc de prime pentru concediu, salariații de la stat, dar și cei de la privat vor primi de la companie vouchere de vacanță

Teona Gherasim

Exercițiu național de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă PROCIV 2017

Ema Roman
Încarcă...