RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Cât au strâns din amenzi până acum echipele care verifică distribuția și vânzarea carburanților în județul Iași

compensarea-pretului-la-pompa-al-carburantilor-ar-putea-fi-eliminata.-cand-se-ia-decizia

Acțiunile de control de la instituțiile publice și operatorii economici din județul Iași care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat continuă și în cursul acestei săptămâni, informează Instituția Prefectului. Până la data de 4 septembrie, inclusiv, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, din care 15 amenzi în valoare de 129.000 lei. Instituțiile cu atribuții în domeniu au efectuat până acum 62 de acțiuni de control la operatori economici și mijloace de transport.

La realizarea verificărilor colaborează, în limita competențelor legale, reprezentanți de la următoarele instituții: Inspecția Teritorială pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat Iași, Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune S.A.– Sucursala Regională Moldova – Punct de lucru Iași, Autoritatea Rutieră Română – Agenția Teritorială Iași, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Iași, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Iași, Inspectoratul de Poliție Județean Iași, Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Direcția Regională Vamală Iași – Biroul Vamal de Frontieră Iași, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Iași, Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași și Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – Inspectoratul Teritorial nr.3.

”Fiecare instituție își face o analiză cu privire la modul în care își organizează activitatea. Eu am cerut seriozitate și atenție maximă pentru toate situațiile. Siguranța oamenilor trebuie să fie pe primul loc”, a explicat prefectul Bogdan Cojocaru. 
Verificările se vor desfășura până la data de 31 octombrie 2023.

ziarul de iasi

Advertisements
  

Related posts

România a cumpărat 20 de trenuri noi. Vor circula şi pe trei legături cu Iaşul

Redacția

Vezi firmele cu care te vei întâlni la Bursa Generală a locurilor de muncă

Teona Gherasim

Ultimatum dat comercianților din piața vale, care ocupă terenuri fără contract

Marius Parteni
Încarcă...