NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Cât ar putea sta după gratii tânăra care şi-a ucis cu ciocanul de şniţele iubitul de 71 de ani

Magistraţii ieşeni au menţinut măsura arestului preventiv în cazul unei femei de 32 de ani, din Iaşi, acuzată de omor asupra unui membru al familiei. Roxana Şrainer este acuzată că ar fi ucis un bărbat de 71 de ani cu care trăia în concubinaj. Ea a fost condamnată în primă instanţă la 13 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Crima a avut loc pe 14 decembrie 2019. În acea zi, femeia şi iubitul ei au consumat băuturi alcoolice şi au avut o dispută referitoare la bani. „Cei doi s-au încăierat în bucătăria locuinţei, iar inculpata i-a pus piedică victimei, care a căzut. În continuare, aceasta a luat un ciocan de bătut carnea, cu care i-a aplicat mai multe lovituri, mai ales la nivelul capului, după care, folosind un cuţit, a înjunghiat victima în zona hemitoracelui stâng. După epuizarea agresiunii, inculpata a sustras din portmoneul victimei suma de 250 de lei, după care a încuiat locuinţa şi a plecat“, au transmis procurorii.

Ulterior, femeia a mers la un bar, unde a băut până i s-a făcut rău şi a leşinat. A fost preluată cu o ambulanţă şi dusă la Spitalul „Sf. Spiridon“ Iaşi, de unde a fost dusă la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi. Roxana Şrainer a fost externată pe 20 decembrie, în aceeaşi zi cumpărând alcool şi mergând acasă. Acolo a descoperit cadavrul aşa cum îl lăsase şi, spre seară, după ce a terminat de băut alcoolul cumpărat, a sunat la 112 şi s-a autodenunţat.

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Sumele primite de la CJ IAȘI la ultima rectificare de municipiul Pașcani, orașul Târgu Frumos și localitățile aferente

Marius Parteni

Orban ajunge astăzi în Iaşi, la instalarea noului preşedinte al CJ Iaşi!

Redacția

Sute de persoane din județul Iași beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinței

Redacția
Încarcă...