RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Câștigătorul de la Loto 6 din 49 și-a ridicat premiul. Cine este Adrian și ce vrea să facă cu banii

Adrian Petrea din Tecuci este câștigătorul marelui premiu în valoare de peste 3,37 milioane lei la tragerea principala Loto 6 din 49. „Când veți juca la loto, gândiți-vă că veți avea șansa să câștigați. Eu va urez succes tuturor jucătorilor”, este mesajul pe care câștigătorul premiului de categoria I îl transmite tuturor jucătorilor.

În cursul zilei de marți, Adrian s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române pentru a-și  ridicat premiul câștigat la Loto 6/49 din data de 13 septembrie, în valoare de 3.375.310,00 lei (aproximativ 695.000 euro).

Adrian Petrea are în jur de 30 de ani și este din Tecuci. Joacă frecvent la Loto 6/49 și îi place să-și încerce norocul și razuind lozuri. Numerele care i-au purtat noroc sunt alese la întâmplare, singurul număr cu semnificație fiind cel corespunzător zilei sale de naștere, acesta fiind născut în zodia Săgetător. De-a lungul timpului, a mai câștigat doar premii de categoria a III-a la Loto 6/49.

Ne-a declarat că își dorește că mare parte din banii câștigați să-i investească într-o afacere și că va continuă să joace.

  

digi24

Related posts

Activitatea românilor cu PFA va fi recunoscută drept vechime în muncă. Legea merge la Klaus Iohannis pentru promulgare

Redacția

Orban: Majorarea pensiilor cu 40%, greu de făcut, nu ne permitem dublarea alocațiilor

Redacția

O firmă din Pașcani a câștigat licitația de furnizare şi distribuţie de fructe proaspete pentru elevii din judeţ în acest an şcolar

Redacția
Încarcă...