NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Casieria Enel Pașcani va fi închisă pe 24 ianuarie

Punctul de lucru Enel Pașcani va avea programul de lucru modificat.  Astfel, joi 24 ianuarie, casieria va fi închisă, fiind zi liberă legală. În celelalte zile, acesta va funcţiona conform programului obişnuit.

 

  

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române este declarată zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

 De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică. 

   În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html  ;

 Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

 

Advertisements

Related posts

Guvernul dă liber eutanasierii câinilor. Executivul a aprobat normele de aplicare a legii

Redacția

Caravana mobilă în acțiune la Tătăruși pentru colectarea taxelor și impozitelor

Marius Parteni

Premierul Dacian Cioloş, aşteptat la Iaşi să vadă ”pungile de sărăcie” ale județului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site