NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Casieria din Tg. Frumos va fi închisă în perioada 26 aprilie – 12 mai 2021

ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor săi că în perioada 26 aprilie 2021 – 12 mai 2021 (inclusiv), casieria din Tg. Frumos, strada 22 Decembrie 1989 nr. 66, va fi închisă. Alternativele de plată pentru perioada în care casieria va fi nefuncțională sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point, Pay Zone, WESTACO, Self Pay sau Mobile Distribution, la sucursalele CEC Bank, în locațiile CREDITCOOP din județul Iași, comod și în siguranță. De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare.

Plățile se pot efectua și prin intermediul aplicațiilor ApaVital Iași, PAGO și Un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store.

În situația în care plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare se face prin virament bancar, data plății este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plății.

După perioada mai sus menționată casieria din Tg. Frumos își va reîncepe activitatea după programul normal de funcționare, luni – vineri: 08.00 – 16.00. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul nostru www.apavital.ro, la secțiunea Pentru Clienți – Alte modalități de plată, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0232.969.

  
Advertisements

Related posts

Şofer aproape de comă alcoolică: a trecut prin trei curţi, lovind gardurile, o casă şi o maşină

Redacția

Biblioteca din Târgu Frumos sărbătorește Ziua Internațională a Cititului Împreună

Oana Cordoneanu

Ședința Consiliului Local Târgu Frumos din această lună va fi vineri, 30 august! (DOC)

Diana Marcu
Încarcă...