NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Casieria ApaVital din Târgu Frumos este închisă în perioada 26 mai – 8 iunie 2020

ApaVital aduce la cunoştinţa utilizatorilor săi că, în perioada 26 mai – 8 iunie 2020 (inclusiv), casieria din Târgu Frumos, strada 22 Decembrie 1989, va fi închisă. Alternativele de plată pentru perioada în care casieria va fi nefuncțională sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita în numerar atât la operatorii de încasare plăți: Pay Point, Payzone, un-doi Centru de plăți, Westaco, unde se pot efectua plăți comod şi în siguranţă, dar și la sediile unor instituții bancare: BRD, Raiffeisen Bank sau Banca Transilvania. De asemenea, plata facturii poate fi efectuată și prin transfer bancar, online – prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau prin aplicația Pago.

După perioada mai sus menţionată casieria îşi va reîncepe activitatea după programul normal de funcţionare, luni – vineri: 8.00-16.00.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul nostru www.apavital.ro, la secţiunea Clienţi – Întrebări frecvente, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0232.969.

loading...
Advertisements

Related posts

Buget generos pentru investiții publice la Târgu Frumos

Marius Parteni

Târgu Frumos: Se caută medic pentru asistență medicală în școli

Marius Parteni

Spitalul din Târgu Frumos a obținut certificatul ISO 9001

Marius Parteni
Încarcă...