RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Caseria E.ON din Paşcani îşi schimbă sediul!

Facturile la gaz şi la curent se vor plăti de acum pe strada Ceferiştilor, nr. 13, unde a fost sediul E. ON Gaz. De pe 22 august caseria de pe strada Stadionului se va închide, iar toată activitatea se va muta. Noua locaţie este mai spaţioasă şi mai dotată în aparatură.

 

 

  

“Locaţia este uşor accesibilă, iar interacţiunea cu clienţii este facilitată prin intermediul unui număr de şase ghişee unde, cu ajutorul agenţilor specializaţi, pot fi soluţionate diverse operaţiuni: încheiere sau modificare de contracte de furnizare, a gazelor naturale şi a energiei electrice, clienţii pot primi informaţii despre conţinutul facturilor, accesul la sistemul de distribuţie, consultanţă privind tarifele sau modalităţile de plată şi alte informaţii utile.

În centrul modern amenajat şi spaţios, compania pune la dispoziţia clienţilor o serie de informaţii de interes general despre activitatea de furnizare a energiei, cuprinse în broşuri şi pliante sau prin intermediul unui monitor digital care oferă acces direct clienţilor către detalii legate de derularea contractelor (facturi, termene de plată, istoric de consum etc.).

Suplimentar, Centrul de Relaţii cu Clienţii este dotat cu un sistem de gestiune a fluxului de clienţi (ticketing), ceea ce permite reducerea timpului de aşteptare prin direcţionarea clienţilor într-un mod optim către agenţi”, se arată în comunicatul trimis de către cei de la E.ON.

Advertisements

De altfel, cei care doresc să evite cozile de la Centrele de Relaţii Clienţi, pot accesa unul dintre următoarele portale de comunicare:

Telefonic, apelând Centrul de Servicii Clienţi de luni până vineri între orele 08.00 şi 20.00, la numerele 0800 800 366şi0800 800 900, apelabile gratuit, din orice reţea de telefoniesau0265 200366,apelabilla tarif normal, din toate reţelele de telefonie;

E-mail, la adresa: serviciiclienti@eon-romania.ro;

Fax, la numărul: 0265 200 367;

Poştă, la O.P.1, C.P. 10 Târgu Mureş;

    Prin intermediul contului E.ON Myline

 

Portalul www.myline-eon.ro permite accesul la factura electronică, transmiterea indexului autocitit al contoarelor de gaze naturale şi energie electrică (în cazul în care clientul a optat pentru acest serviciu), modificarea rapidă a programului de consum pentru gazele naturale şi energie electrică, vizualizarea termenelor în care este necesară efectuarea reviziilor sau verificărilor tehnice periodice ale instalaţiilor de utilizare gaze naturale, precum şi informaţii referitoare la istoricul de consum individual, spun sursele.

Plata facturilor se mai poate realiza şi prin iotermediul unor bănci: BRD, ING Bank, Banca Transilvania, UniCredit Bank, Banca Carpatica, CreditCoop, Raiffeisen Bank, Payzone, PayPoint, Rompay Solutions, un-doi Centru de plăți, Westaco, ZebraPay și M-Pesa.

Programul cu clienţii de la noua caserie va fi:

Luni- Joi: 09:00-17:00

Advertisements

Vineri: 08:00-16:00

Sâmbăta şi duminica va fi închis.

Related posts

Vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă. Se vor atinge și 18 grade

Redacția

 Acțiune de igienizare în piața deal. Noi tarabe pentru comercianți

Oana Cordoneanu

Cum a reușit Kaira să accepte moartea mamei sale: „A fost un șoc, un eveniment pe care nimeni nu l-a prevăzut, a fost o durere uriașă!”

Redacția
Încarcă...