NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Case de tip familial, pentru copiii din centrele de plasament, pe ruinele fostei grădinițe din Boșteni

Primăria Pașcani va pune la dispoziția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, construcția și terenul fostei grădinițe din suburbia Boșteni, în vederea amenajării unor case de tip familial. Acestea sunt destinate integrării în societate a copiilor din centrele de plasament.   

Consilierii locali au aprobat astăzi proiectul cu privire la acordarea unui teren în suprafață de 1.132 mp, pe amplasamentul fostei grădinițe din Boșteni. Acolo, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași se va realiza un centru social, unde ar urma să fie instituționalizați copiii din centrele speciale. 

Consilierii din opoziție s-au arătat deranjați de faptul că proiectul a fost pus pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, dar în cele din urmă l-au votat, după explicațiile oferite de primarul Marius Pintilie.

„Sunt mai mulți pași de parcurs până la etapa finală. Vom avea alte ședințe în această perioadă pe acest subiect”, a subliniat primarul municipiului. Până la data de 1 aprilie 2021 DGASPC Iași trebuie să primească dreptul de folosință al terenului

  

Advertisements

Related posts

Dumitru Pantazi despre facturile primite de agenții economici:”Apa meteorică se calculează în baza unui regulament”. Iată cine și cum stabilește cantitatea la Pașcani!

Marius Parteni

Parcurile din municipiu arată urât! Primarul Pantazi promite în schimb cinci terenuri multifuncționale

Marius Parteni

Furnizarea apei potabile este întreruptă în șoseaua Ștefan cel Mare

Redacția
Încarcă...