NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Casa de Cultură Pașcani: Spectacolul ”Zăpezile de altădată” amânat! Unul dintre actori în izolare

Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” Pașcani anunță amânarea primei piese de teatru care ar fi trebuit să aibă loc în acest an,  pe scena instituției de cultură, ”Zăpezile de altădată”.  Unul dintre actori de află în izolare, după ce a fost contact cu o persoană pozitivă. S-a amânat spectacolul care ar fi trebuit să aibă loc pe data de 31 martie, la ora 18,00 . Acesta a fost reprogramat pentru joi, 15 aprilie, tot ora 18.00.

Advertisements

”Din cauza situației create de pandemia COVID-19 (unul dintre actorii Teatrului EMINESCU este contact direct și, prin urmare, izolat la domiciliu), spectacolul se amână pentru ziua de joi, 15 aprilie 2021, ora 18.00, biletele rămânând valabile.Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente!”, este anunțil făcut pe pagina de facebook a Casei de Cultură Mihail Sadoveanu din Pașcani.

”Spectacolul „Zăpezile de altădată” este o ilustare a realităţii cotidiene – a singurătăţii în doi, dar şi a dorinţei de regăsire şi întregire prin el sau ea într-o poveste nemuritoare de iubire. Ne vorbeşte despre fiecare dintre noi aşezaţi de Soartă, Destin, Dumnezeu în faţa iubirii şi a neiubirii. Ne vorbeşte despre singurătate, doi şi mai ales despre amintirea a ceea ce cândva a însemnat apropiere, tandreţe şi promisiunea unei iubiri eterne”, precizează regizorul, actrița  Lorena-Petronela Chiribuţă.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Programul activităților organizate de Casa Municipală de Cultură “Mihail Sadoveanu” pentru Zilele Municipiului Pașcani 4 – 6 iulie

Răzvan Grecu

Zilele “Mihail Sadoveanu” 2016. Vezi activitățile

Teona Gherasim

Tradiții la sărbătoarea Sfintei Maria

Redacția
Încarcă...