RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Cărți funciare gratuite în zona Blăgești

Continuă programul pentru atribuirea numerelor cadastrale în Municipiul Pașcani în cadrul proiectul accesat de Primăria Municipiului Pașcani în anul 2018 pentru intabulare gratuită a terenurilor cu fonduri de la Agenţia Naţională de Cadastru. Este vorba despre Sectorul 80 ce cuprinde zona: calea ferată care duce la Iași – varianta de ocolire suburbia Blăgești – DN2A – hotar cu Ruginoasa și Hărmănești zona vale. Este vorba despre 440 de cărți funciare ce vor fi eliberate în următoarele luni.

“ANUNT PREALABIL privind afisarea publica a documentelor tehnice ale cadastrului Municipiul PASCANI, Judetul IASI, anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru Sectorul 80 pe o perioada de 60 zile calendaristice, conform art. 14, aliniat (1) si (2) din Legea cadastrului si publicitatii imobiliare nr. 7/1996, republicate si compltarile ulterioare.

Data de inceput a afisarii: 22.10.2020;

Data de sfarsit a afisarii: 22.12.2020.

  

Adresa locului de afisare: Sediul Primariei Municipiului PASCANI

Cererile de rectificare ale documentatiei tehnice vor putea fi depuse la sediul Primariei Municipiului PASCANI si pe siteul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Informarii privind Programul National de Cadastru si Crte Funciara 2015-2023 se pot obtine pe siteul ANCPI la adresa http://www.ancpi.ro/pnccf/

Presedinte al Comisiei Municipale de Fond Funciar Pascani

P R I M A R, ING. DUMITRU PANTAZI;

Responsabil contract, Teodorescu Daniel.”

Amintim că în vara acestui an, tot în cadrul acestui proiect, au fost emise 816 cărți funciare din Sectorul 76 zona Blăgești.

Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară se desfășoară în perioada 2015-2023 și are ca obiectiv înregistrarea sistematică a imobilelor în 2337 UAT- uri (unităţi administrativ-teritoriale) situate în mediul urban și rural. Acesta prevede ca până în 2023 să fie realizate, în mod gratuit, planurile cadastrale ale tuturor imobilelor, deschiderea cărţilor funciare, precum și certificatele de moștenitor pentru succesiune nedezbătute.

Related posts

Maricel Popa, președintele PSD Iași: 30 de miliarde de motive pentru a cere explicații de la Orban, Chirica și Alexe! (P)

Redacția

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități marcată la Școala Specială din Pașcani

Redacția

Furnizarea apei potabile sistată din cauza unei avarii

Redacția
Încarcă...