RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Cărți bune de luat cu tine în vacanță

Care sunt primele obiecte pe care le pui în bagaj atunci când pleci în vacanță? Noi credem că o carte bună nu trebuie uitată acasă atunci când plănuiești câteva zile de relaxare, departe de agitația urbană. Indiferent de locul unde plănuiești să evadezi, o lectură plăcută îți va completa momentele de recreere.

Am pregătit mai jos o listă de titluri și autori pregătiți să plece cu tine în aventuri de neuitat:

Grădina de vară, de Paullina Simons

Declarată bestseller international, cartea gradina de vara este parte din trilogia Călărețul de aramă. O poveste de dragoste ce se întinde pe trei continente, cu evenimente unice și tulburătoare. Protagoniștii principali, Tatiana și Alexandru trec prin experiențele teribile ale războiului, la Leningrad. Reuniți în mod miraculos în America, acum au un fiu frumos, Anthony, darul unei iubiri suficient de puternice pentru a supraviețui celor mai cumplite răsturnări de situație. Acum trebuie să găsească o modalitate de a trăi împreună în America postbelică.

Cu toții știm că o carte bine aleasă este cadoul perfect pentru o persoană specială. Grădina de vară este cartea cu un mesaj emoțional puternic, ce cu siguranță va impresiona.

  

Pacienta tăcută, de Alex Michaelides – Thrillerul anului 2019

O carte ce te va ține în suspans de la început până la final. Alice Berenson, pictoriță celebră căsătorită cu un fotograf din industria modei, trăiește viața aparent perfectă într-o casă superbă, cu vedere spre lac. Răsturnarea de situație apare în momentul când aceasta decide să-și împuște soțul de cinci ori, lucru care o determină să rămână tăcută mai mulți ani. Misterul care învăluie această crimă, o aduce pe Alice în atenția presei, iar prețurile tablourilor ei cresc astronomic. Psihoterapetul Theo Faber decide să încerce să afle motivul acțiunilor ei, însă acest lucru îl conduce spre un drum primejdios.

Povestea mea, Michelle Obama

Autobiografia fostei prime-doamne a Statelor Unite ale Americii debordează de sinceritate, putere și fascinație. Cartea înfățișează evenimentele din viața acesteia începând din copilăria petrecută în cartierul South Side, Chicago. Parcursul vieții unei femei puternice, ambițioasă, ce se străduiește să trăiască autentic, ne aduce față în față cu întrebarea: Cine suntem și cine ne dorim să fim?

Acum nu mai rămâne decât să pregătești din timp bagajul pentru viitoarele vacanțe!

bzi

Related posts

Duminică, Opera ieşeană va încheia actuala stagiune cu o gală triumfală

Redacția

În Israel a fost descoperit un fort de pe vremea Regelui David

Redacția

Comunitatea catolică se pregătește sufletește de Învierea Domnului

Oana Cordoneanu
Încarcă...